P5 ens graduem!

  • Publicat el: 15 June 2018
  • Per: dominiques

Aquest matí ens hem reunit tots els nens i les nenes i professors/es d’Infantil per tal de celebrar un dia molt especial. I per què ha estat especial? Doncs perquè avui ha estat el dia de la graduació dels nens i nenes de P5, ja que han acabat la primera etapa a l’escola. Tots els mestres estem molt contents i orgullosos del seu esforç i ganes d’aprendre durant aquests tres anys.

Aquest any, ha estat especial ja que els companys i companyes de sisè ens han fet els birrets i ens han donat alguns consells per la nova etapa que començarem ben aviat.

L’any que ve ja faran primer i esperem que sempre recordin aquells grans moments que hem viscut junts: els primers plors a l’escola a P3, les primeres amistats creades, les excursions i colònies, les abraçades i els petons... i també tot allò que hem après: a llegir i escriure, a sumar i restar, a cuidar l’hort, a pintar amb diferents estris i sobretot a conviure i respectar-nos mútuament.

També volem compartir amb vosaltres alguns missatges que els alumnes de P5 ens han transmès tant als mestres com als companys/es amb molt sentiment: “he après a estimar”, “us trobarem a faltar”, “us estimem molt”, “ens ho hem passat molt bé”, “he fet molts amics i amigues”...

Moltes felicitats per haver arribat fins aquí. Enhorabona!!!!!

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)