Menjador – Cuina pròpia

  • Publicat el: 9 October 2017
  • Per: admin

Oferim diàriament el Servei de Menjador a través de l’empresa Cuinats l’Esperança que elaboren els àpats a les pròpies instal·lacions de l’escola.

Els menús estan elaborats seguint una dieta saludable, equilibrada i variada, amb la garantia d’un expert nutricionista que prepara i revisa els àpats de tots els dies. Tots els productes que s’utilitzen són de temporada i de proximitat, atès que els responsables del menjador disposen d’una finca agrària a Girona on cultiven tot tipus de verdures i hortalisses per a preparar els àpats, incloent-hi sempre productes frescs.

En els menjadors hi treballa personal qualificat per a dur a terme la tasca de monitoratge i seguiment de tots els nostres alumnes per a educar-los a menjar i per inculcar-los la importància de tenir una dieta equilibrada i variada, a més d’ajudar-los a desenvolupar els hàbits higiènics, alimentaris i de convivència entre tots els infants.

Un cop al mes, es fan jornades gastronòmiques en què es tasten diversos productes i s’elabora un menú especial d’un altre país o regió, per a portar a la nostra escola la cultura i els hàbits de diferents indrets del món.

S’ofereixen diversos tipus de menús per a intolerants a la lactosa, gluten i altres al·lèrgies, i de règim per a qualsevol alumne que ho sol·liciti, proporcionant àpats casolans i dissenyats especialment per a ells.

Durant les estones de lleure del migdia, es realitzen tallers de manualitats, de lectura, d’expressió teatral, i de jocs de taula per a tots aquells infants que ho desitgin.

Els dies de pluja els nostres alumnes gaudeixen a la sala d’actes d’una pel·lícula apte per a tots i en versió original per a oferir un moment d’esbarjo aprenent, al mateix temps, una llengua estrangera.

Els més menuts de l’Escola disposen de la nova sala de migdiada en què de 14:00h a 15:00h poden descansar i dormir. Cadascú té seu llit propi amb els seus llençols, i estan amb la companyia de diversos monitors.

Per als alumnes més grans, oferim la possibilitat d’anar a una sala d’estudi amb professorat del centre.