Diada de Sant Jordi a l'ESO i Batxillerat

  • Publicat el: 24 April 2018
  • Per: dominiques

Per fi ha arribat la setmana cultural i quina millor manera de començar-la celebrant la Diada de Sant Jordi. A primera hora del matí, els alumnes de1r de Batxillerat han muntat una petita fira on han posat a la venda roses i llibres; els de l'ESO i 2n de Batxillerat, després de fer una visita per tot el claustre, han marxat cap el centre per fer una passejada i viure la diada.

A la tarda hem gaudit del Certamen Literari d'enguany. Entre les diferents actuacions, hem pogut escoltar a la Maria Fuentes , professora en pràctiques d'aquest curs, que ens ha emocionat amb la seva bonica veu; els alumnes de francès de 2n han fet un petit concert amb un recull de cançons en diferents idiomes; també hem conegut els guanyadors de les diferents categories: poesia dibuixada, booktubers i prosa o poesia en anglès i francès; per finalitzar, es va fer una menció especial als miloors treballs de recerca-

Ha estat una tarda en la que tothom ha quedat impressionat per la mostra de creativitat i originalitat de tos els treballs presentats i on, una vegada més, s'ha demostrat que tenim un alumnat molt potent i molt motivat.

Moltes felicitats a tots els que han participat i per fer-nos gaudir d'un dia tan especial.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)