A Cicle Mitjà L'escola fa esport a la ciutat!

  • Publicat el: 16 May 2019
  • Per: dominiques

El passat dia 13 de maig pel matí, els i les alumnes de cicle mitjà de Dominiques Barcelona vam visitar el Palau Blaugrana per realitzar la cloenda del projecte Barnanbol. Aquesta activitat forma part del programa organitzat pel CEEB Consell de l'Esport Escolar de Barcelona conjuntament amb el FCBarcelona, secció d'handbol.

A les 9.45h. del matí vam fer l'entrada per l'accés 10 del Palau, ens van fer entrega d'unes samarretes blaves molt boniques. De 10.00 a 11.15h. vam realitzar partidets d'handbol d'una durada de 10 minuts. Tècnics d'handbol ens van refrescar els conceptes ja apresos a les sessions de Physical Education i ens donaven algunes consignes per fruir encara més d'aquest esport col·lectiu. D'11.15 a 12.30h vàrem passar a seure a les cadires dels espectadors-espectadores, un presentador ens va dir tots els noms dels jugadors d'handbol del primer equip del FCBarcelona així com també el nom de l'equip d'entrenadors. Va ser una entrada espectacular perquè cada cop que sortia un jugador a pista ens llançava diferents pilotes de minihandbol i alguna samarreta vermella. Vam poder veure en directe un escalfament dels jugadors i diferents partits d'entrenament.

Us hem de dir que és un esport molt dinàmic, el joc és ràpid i el nombre de gols és molt elevat. Els esportistes combinen a la perfecció força i velocitat. Cal destacar l'elasticitat i plasticitat dels porters.

L'àrea de coneixement de Physical Education ens permet educar en valors als nostres alumnes. Volem fomentar la cooperació per assolir objectius d'equip, més enllà del guanyar o perdre. L'handbol com molts altres esports ens presenta reptes a nivell cognitiu, motor, social i creatiu. En definitiva la cloenda del projecte Barnanbol ens ha fet millors esportistes però sobretot millors persones. Hem passat un bon matí, practicant esport i veient l'exigència dels entrenaments d'un equip d'handbol professional.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)