Actualitat AMPA

Taller d'estiu

Us animen a que vingueu!

Farem una bossa fantàstica multiús amb una samarreta vella. Per això necessitem que porteu una samarreta que ja no feu servir (és igual si és de màniga llarga o curta) i unes tisores que vagin bé per tallar roba.

Apunteu-vos-hi!!! Read more about Taller d'estiu

La Sexualitat en la pre-adolescència i l’adolescència

Dimarts 15 de Maig 2018, 19:00h a la Sala d’actes de l’escola.

Sota el títol La Sexualitat en la pre-adolescència i l’adolescència

A càrrec de la ponent: Anna Sàlvia

Perfil Professional:
Facilitadora de tallers de salut sexual i reproductiva; relacions afectives; cicle menstrual, embaràs-part-puerperi, menopausa i maduresa; educar i acompanyar la sexualitat dels fills/es (infància i adolescència); la sexualitat en persones amb malalties cròniques. Read more about La Sexualitat en la pre-adolescència i l’adolescència

Cicle de conferències

Després de l'èxit d'assistència de la primera de les conferències, us anunciem la 2a i 3a xerrada dins el Cicle de Conferències anuals organitzades per l’equip de l’AMPA.

Les conferències i les seves temàtiques són les següents: Read more about Cicle de conferències

Taller de Nadal

Benvolgudes famílies,

Us animen a participar en el proper taller de Nadal!

Reserveu el dia 25 de novembre i farem una bonica corona molt decorativa i apropiada per les dates que s'acosten reciclant rotllos de paper higiènic. Porteu roba que pugueu embrutar ja que farem servir pintura!

Com és habitual, hem organitzat dos torns. El primer a les 9:30 i el segon a les 11:30. El preu serà de 5 € per família que els podreu abonar el mateix dia a l'entrada del taller. Read more about Taller de Nadal

Loteria de Nadal

Ja tenim el Nadal aquí i, un any més, ja podeu adquirir la loteria de Nadal de l'escola.

La podeu comprar a partir del 17 de novembre, cada dilluns, dimecres i divendres al despatx de l'AMPA de les 17h a les 18:15h.

I si toca aquí? Read more about Loteria de Nadal