Notícies generals

2n d'ESO visita el Monestir de Poblet.

  • Publicat el: 10 November 2019
  • Per: dominiques

El passat dimarts, dia 5 de novembre, els alumnes de 2n d'ESO, amb els tutors i professors acompanyants hem anat a visitar el Monestir de Poblet. Ens hem repartit en tres grups per poder gaudir d'aquesta visita guiada per una part de la història del nostre país. Ha estat sorprenent la reconstrucció d'aquest conjunt monumental, respectant d'una forma exquisida l'estil i estructura primigènia. També val a dir que la vida d'aquest edifici continua activa, ja que hi ha una comunitat cistercenca que hi viu i se n'ocupa. Read more about 2n d'ESO visita el Monestir de Poblet.

2n de Bat. Terra Baixa.

  • Publicat el: 9 November 2019
  • Per: dominiques

El dimecres 6 de novembre, de 9.30 a 13.30 h, l'alumnat de
2n de Batxillerat va assistir a la representació teatral de Terra Baixa, al SAT. Els van
acompanyar l'Olga Rosell, en Pau Farràs i l'Iria Castro.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges) Read more about 2n de Bat. Terra Baixa.

Primer visita el Park Güell!

  • Publicat el: 8 November 2019
  • Per: dominiques

Aquesta setmana els alumnes de primer han visitat una de les obres arquitectòniques més emblemàtiques de la nostra ciutat, el "Parc Güell” (Declarat Patrimoni de la Humanitat).

Han visitat els espais més representatius del projecte d'Antoni Gaudí, tot descobrint la seva interminable creativitat.

Amb l'ajuda de la guia, han buscat referents a la natura, han vist el famós drac del parc i ham aprofundit en la simbologia i colorisme de Gaudí. Read more about Primer visita el Park Güell!

Infantil visitem Can Sala

  • Publicat el: 8 November 2019
  • Per: dominiques

Aquest dimarts tot l'alumnat d'Ed. Infantil vam anar d'excursió a Can Sala. Va ser un dia molt important, sobretot pels nens i les nenes de P3 ja que era la nostra primera excursió del "cole de grans”. Tots estàvem molt il·lusionats perquè volíem viure una jornada envoltats de natura i perquè allà ens esperaven un munt d'activitats: animals de la granja, passeig pel bosc, jocs de la tardor i visita de la castanyera! Amb un sol radiant vam gaudir molt amb els companys/es, mestres i monitors! Read more about Infantil visitem Can Sala

Història de l'Art de 2n de Bat. Visita el MNAC i el pavelló Alemany

  • Publicat el: 4 November 2019
  • Per: dominiques

Els alumnes d'Història de l'Art de segon de batxillerat han tancat el cicle de visites a punts d'interès artístic a la ciutat amb una ruta que ha inclòs el Palau Alemany de Mies van der Rohe, la Dona i l'Ocell de Miró i les obres romàniques, realistes i abstractes del MNAC.

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges) Read more about Història de l'Art de 2n de Bat. Visita el MNAC i el pavelló Alemany

Pàgines