Sortida de primer al "Club Gymnastics"

  • Publicat el: 4 March 2019
  • Per: dominiques

Aquest dimecres els nens i les nenes de primer de primària hem assistit a una sessió de dues hores de gimnàstica artística. Aquesta sortida complementa la unitat didàctica de "Gymnastics” prèviament treballada a Physical Education. Hem anat al "Gràcia Gimnàstic Club”, situat al carrer de Molist 2-4 de Barcelona.

La Directora del centre Maria José ens ha donat la benvinguda i ens ha presentat l'equip de sis professionals experts en gimnàstica artística. Tot seguit ens ha explicat com era la instal·lació esportiva. Hem pogut veure i practicar les barres paral·leles, les barres asimètriques, barra d'equilibris, salts sobre poltre i sobre màrfegues, anelles i exercicis de terra acrobàtics.

Hem realitzat un escalfament amb música i ens hem dividit en 5 grups per dirigir-nos a les diferents estacions. Hem practicat les tècniques bàsiques de gimnàstica: equilibris, desplaçaments, girs, salts, tombarelles, rodes… Hem rebut en tot moment assessorament tècnic per part dels professionals experts. Hem realitzat una tornada a la calma amb música relaxant.

Alguns i algunes gimnastes ens han fet demostracions de les seves habilitats com per exemples verticals, flics flacs, anelles.

Tot es pot aconseguir amb molta pràctica i esforç! Hem gaudit coneixent un esport nou!

(Accediu a Clickedu per a veure les imatges)