Col·labora amb el Gran Recapte d'Aliments

  • Publicat el: 19 November 2018
  • Per: dominiques

Es calcula que, actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i la nostra capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. Per aquest motiu, el Banc dels Aliments posa en marxa, un any més, el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya, una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, i que tindrà lloc el divendres 30 de novembre, de 17.00 a 20.00 h, i el dissabte 1 de desembre, de 9.00 a 20.00 h.

L’Escola i l’AFA Dominiques Barcelona, un curs més, s’han proposat participar activament en aquest gran projecte i us animem a col·laborar-hi. Per fer-ho, primer us heu d’inscriure a través d’aquest enllaç https://goo.gl/forms/iL9G1gVqFiSuhirB3 en un dels centres de recollida d’aliments adjudicats al nostre centre per als dies del Gran Recapte:
CAPRABO (C/Provença 385-387) i CONSUM (C/Mallorca 354)

També hi podreu triar el dia i la franja horària que s’ajusti més a la vostra situació i/o a la vostra disponibilitat. A més, caldrà que faciliteu les vostres dades com a participant: nom i cognoms, DNI i l’adreça de correu electrònic.
Recordeu que tots els menors inscrits hauran d’anar al centre de recollida acompanyats d’un adult, tot i que la Junta de l’AFA Dominiques Barcelona es compromet a ser-hi present en tot moment com a responsable.
El nombre màxim d’inscrits per franja horària és de 5 persones.

Un cop inscrits, us confirmarem per correu electrònic el dia i la franja horària assignats.

INSCRIU-TE! LA TEVA SOLIDARIAT DIU MOLT DE TU!