100km, 1 escola, 1 causa

  • Publicat el: 31 October 2018
  • Per: dominiques

Vols córrer amb els millors? Entrena amb els millors!

Quan? Dimecres 14 de novembre a les 19h
On? Al gimnàs gran de l'escola
Inscripció: Aportació voluntària

"A l’escola us volem oferir la possibilitat de col·laborar amb el projecte “100km, 1 escola, 1 causa” amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa i contra la fam.

Som plenament conscients que, per poder fer del nostre món un món millor per als nos-tres infants i joves, cal optar fermament perquè la sensibilització, la cooperació i l’acció humanitària siguin prioritàries. És per això que no volem quedar-nos en les paraules per passar a l’acció essent protagonistes i testimonis de la construcció d’una societat més humana, justa i solidària.

Amb aquesta voluntat, l’escola participarà a la cursa de 100km “Oxfam Trailwalker” el 6 i 7 d'abril de 2019. L’equip està format per famílies, mestres i professors/es del centre amb l’objectiu d’ajudar a finançar els diferents projectes solidaris que duu a terme l’ONG Intermon Oxfam. El donatiu que ha de fer cada equip és de 1200€. Per aconseguir-los, estem planificant diferents activitats -de les quals us anirem informant-, en què podreu contribuir de manera activa i econòmica."